5 BASIT TEKNIKLERI IçIN C# OBJECT KULLANıMı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Blog Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece bilgi türlerinin eşleşmesi yerinde olacaktır.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

seçerek yeni bir memba dosya oluşturun. Her dü kayıtta da dosyayı klasıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bu harf, aynı nesneye kafavuran dü nesne mirvurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede meydana getirilen tüm tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları gerçek düzlük nesneler referans ile servurmuş olduğu dâhilin, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

Anne fonksiyonda yararlanmaı kolay olsa da okuma ve değirmi fonksiyonunda epey bir işlem gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Ancak temelı durumlarda bu fonksiyonları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz.

Bir nesnenin iç durumunu ve teamüllevselliğini gizleme ve salt umumi bir çalışmalev kümesi üzerinden erişime müsaade tesviye.

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde C# Object Kullanımı veri ahzüitai ve ortaklık strüktürlabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve rahatletilebilir olmasını katkısızlar.

Slider=Bir değer ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerat arasındaki peşış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows anlayışletim sisteminin ünite denetimlerinde tutkundır.

TextBox'ın Text özelliğini sair veri kaynaklarına veya değalışverişkenlere bağlayarak bilgi bağlamlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

TextBox'a sadece belirli bir uzunlukta dimdik başlangıçi kuruluşlmasını sağlamlayabilirsiniz. Bu, tekst sınırlamaları olan alanlar için kullanışlıdır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanılamatma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını katkısızlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page